Villa Vaahteran syksy

Villa Vaahteran syksy
Villa Vaahteran syksy

Villa Vaahteran Piha toivottaa tervetulleeksi kaikki kävijät!

Maaseudun rauhassa, Vesilahden kirkonkylässä on vanilijan värinen iso talo, entinen kapakka, meidän kotimme.

Näin syksyä kohti jotenkin sisustushommelit taas innostaa ja on kiva kuvata nurkkia.
Tässä muidenkin iloksi siis tulossa kuvia kodistamme.
Kommentit ja uudet kävijät ovat edelleen tervetulleita :)perjantai 26. helmikuuta 2010

sisustusjuttuja ja remppahommia


Muuttohässäkässä oli pakko tehdä vain kaikki mitkä oli ihan pakollista. Nyt pikkuhiljaa vapaapäivinä ja -hetkinä on saanut aikaiseksi muitakin nurkkia. Yläkerran vaaleansinisessä miljöössä oli tummanruskeat kalusteet, edellisestä asunnosta ja ne eivät kertakaikkiaan sopineet yhteen. Nyt vihdoin sain maalattua hyllykön sävysävyyn kaakeleiden kanssa. Ja hyvinhän se sopii! Bath teksti on mielestäni aivan sopiva, vaikka vessa on niin pieni, että siellä ei todellakaan ole suihkua, tai ammetta niin kuin edellisen kodin vessassa. Mutta nyt siin ihaillaan vaaleansinistä ilmettä. Ja pyyhkeet, saippuat ja kaikki pikkujutskat on tietysti sävysävyyn :)
Katon maalaan vielä jokupäivä valkoiseksi niin kaikki on täydellistä.Vierashuone on odottanut sisustustaan ja oikeita värejänsä tähän asti, vaikka monia vieraita onkin jo majoittanut. Vanha persikanvärinen seinämaali oli kertakaikkiaan kamala ja valkoinen maali odotti jo pitkään ostettuna, mutta nyt vasta kiireiltäni ehdin sen seinät maalata. Heti maalaamisen jälkeen huone näyttikin paljon kodikkaammalta ja sisustusesineet pääsivät jotenkin arvoonsa paremmin. Näyttää kertakaikkiaan hyvältä. Seinään ja oviin maalasin USA:sta tilaamillani sabluunoilla tekstejä. Yleisilme on siis valkoinen ja mukana ripaus viininpunaista. Kaunista ja kodikasta.2 kommenttia:

  1. WAUTSI, upealta näyttää! On se niin siistii ku osaa itse tehdä, niin saa suhteellisen helpolla kaunista aikaiseksi. Valkoinen on NIIN ihana väri munkin mielestä kun vaan olla ja voi=)

    VastaaPoista
  2. Mistähän blogista tänne hyppäsin, mutta kivalta näyttää. Kiva, että löysin tänne. Hyvä tietää, että täältä löytyy tuollaisia kylttejä. Mukavaa maaliskuuta :)

    VastaaPoista