Villa Vaahteran syksy

Villa Vaahteran syksy
Villa Vaahteran syksy

Villa Vaahteran Piha toivottaa tervetulleeksi kaikki kävijät!

Maaseudun rauhassa, Vesilahden kirkonkylässä on vanilijan värinen iso talo, entinen kapakka, meidän kotimme.

Näin syksyä kohti jotenkin sisustushommelit taas innostaa ja on kiva kuvata nurkkia.
Tässä muidenkin iloksi siis tulossa kuvia kodistamme.
Kommentit ja uudet kävijät ovat edelleen tervetulleita :)maanantai 6. joulukuuta 2010

Navetan vintti
Vanhan navetan vintti oli aivan täynnä romua kun muutettiin. Raivauksen ja tyhjennyksen jälkeen lattia oli muutamasta kohtaa paikkausta vailla. Vanhan lattian alta löytyi mielenkiintoisia ikivanhoja aamulehtiä. Kerättiin ne talteen muistoksi, ja olihan niissä naurunaihetta kun jutut oli niin hassuja. Varsinkin vanhat mainokset saivat hymyn huulille.
Raahattiin vinttiin vanhat hevoskärryt koristeeksi, maitotonkat ja muuta kivaa kyytiin. Vintin lattioissa oli makuullaan ikivanhoja peiliovia, jotka nostettiin seinää vasten koristukseksi. Sellaisista aarteista maksettaisiin sisustuskaupoissa tai kirpputoreilla nykyään satoja euroja kappaleelta!
Iso vanha pirtinpöytä saatiin pelastettua romukasasta ja se varjeltui kaatopaikalle joutumiselta. Sen ympärille huudettiin huutokaupasta korkeaselkäiset samettipäällysteiset tuolit. Ja keskiaikajuhlat saivat alkaa!!

Pidimme keskiaikapainotteiset juhlat elokuussa. Istuimme ystävien kanssa vintillä illanhämärissä kynttilöiden valossa, keskiaikaisen musiikin soidessa hiljaa taustalla. Keitettyjen voiperunoiden kanssa tarjottiin valkosipulista lammasta ja keitettyjä basilika-hunaja- porkkanoita. Jokaisen osallistujan paikalla oli kankaaseen kääritty tuore sämpylä. Punaviini vimeisteli taivaallisen makuelämyksen ja kirkkaan tähtitaivaan alla ihmettelimme elämän ihanuutta juhlien päätyttyä.
1 kommentti:

  1. Siis olisikohan mitään ihanampaa, kuin makoilla hyvän aterian jälkeen tuossa sängyssä?

    VastaaPoista